• Suomi
  • Suomenruotsi
  • Svenska
  • English
  • Русский
 • Jätevesijärjestelmä tarpeesi mukaisella toimitussisällöllä.

  Jätevesijärjestelmän hankkiminen on nyt vaivatonta ja turvallista. Voit valita sinulle parhaiten sopivan toimituskokonaisuuden seuraavista vakiotoimituspaketeista:
  – Tuotetoimitus
  – Tuotetoimitus ja täydellinen jätevesisuunnitelma sis. toimenpideluvan
  – Tuote asennettuna -toimitus
  – Avaimet Käteen -toimitus – Täydellinen toimituskokonaisuus
  Eri toimituskokonaisuudet sopivat hyvin uudisrakentajalle kuin myös vanhaa jätevesijärjestelmää uudistavalle.  Vaivaton ja turvallinen hankinta suoraan valmistajalta.  Yksi sopimus – Yksi vastuunkantaja – Avaimet Käteen palvelu.

  Soita meille, autamme valinnassa 0207209870

   

   

   

  palvelut sivulle 

  1.

  Suunnittelu ja lupa-asiat

  Suoritamme tarvekartoituksen ja sen perusteella laadimme suunnitelman tontillenne sopivasta tuotejärjestelmästä.  Hankimme myös toimenpiteen vaatimat luvat viranomaisilta.  Maksuton kotikäynti on turvallinen ja vaivaton tapa kartoittaa Teille parhaiten sopiva jätevesijärjestelmä ja toimituskokonaisuuden laajuus.

  2.

  Rahoitus

  Hankkiessasi minkä tahansa tuotteen meiltä, saat joustavan maksuajan tarpeesi mukaan, joko kertamaksuna asennuksen jälkeen tai haluamissasi kuukausierissä.   Kysy lisää edullisista maksuehdoista Avalon-asiantuntijalta!

  3.

  Tuotteet & toimitus

  Tuotevalikoimamme kattaa kaikki eri tyyppiset jätevesienkäsittelymentelmät. Panospuhdistamot, maasuodattamot, erillisviemäröinti, umpisäiliöt, harmaiden vesien käsittely, kesämökkien ja vapaa-ajan asuntojen jätevesijärjestelmät. Toimitamme valitun järjestelmän suoraan tehtaalta asennuspaikalle. Ilman välikäsiä.

  4.

  Asennus ja viranomais-
  tarkastukset

  Osaavat asentajamme suorittavat asennuksen nopeasti ja luotettavasti. Annamme kattavan käyttöopastuksen asennuksen yhteydessä ja jatkossa saat myös ilmaisen tuotetuen. Asennustarvikkeet sisältyvät aina toimitukseen ja huolehdimme kohteen viranomaistarkastukset.

  5.

  Huolenpitopalvelu

  Oma huoltopalvelumme toimii kaikkialla Suomessa ja vuosihuoltosopimus ylläpitää tuotteenne oikean toimivuuden. Toimitamme panospuhdistamon kemikaalit suoraan kotiosoitteeseen nopeasti ja vaivattomasti.

   

  Avaimetkateen-kuvitus