• Suomi
  • Suomenruotsi
  • Svenska
  • English
  • Русский
 •  Avalon Nordic Oy on perustettu vuonna 2013 ja sen pääpaikka on Vaasa. Avalon Nordic Oy on erikoistunut jätevesijärjestelmien toimituksiin kiinteistöille, jotka sijaitsevat kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella. 

  Yhtiön tuotteet ja palvelut käsittävät kaikki erilaiset kiinteistöjen jätevesienkäsittelyyn tarkoitetut tuotejärjestelmät, asetuksen mukaisten jätevesisuunnitelmien laatimisen, täydelliset Avaimet Käteen toimituskokonaisuudet ja pienpuhdistamoiden huoltotoiminnan. 

  Tuotteet soveltuvat niin omakotitalojen kuin myös vapaa-ajan asuntojen asumisjätevesien käsittelyyn. 

  Lisäksi tuotevalikoimassa on myös suurempia puhdistamoita, jotka soveltuvat mm. maitotiloille, kurssikeskuksiin, kouluihin jne. Palvelukonseptimme on ainutlaatuinen ja asiakkaan tarpeeseen räätälöitävät ratkaisut ovat tärkeänä osana nykyaikaista, hyvin toimivaa talotekniikkaa.

  Haemme

  MYYNTIASSISTENTTI, kesätyö

  Työaika: kokoaikatyö
  Työn kesto: 1 – 3 kk, 1.6. – 31.8.2017 tai sop. muk.
  Haku päättyy: 21.5.2017

  Avalon Nordic Oy on Suomalainen, vuonna 2013 perustettu yhtiö, jonka pääpaikka on Vaasassa. Avalon Nordic Oy on erikoistunut jätevesijärjestelmien ja niihin liittyvien palvelujen toimituksiin kiinteistöille, jotka sijaitsevat kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella. Kotimaan markkinoiden lisäksi yhtiö vie tuotteita Pohjoismaihin ja Venäjälle.

  Tehtäviisi kuuluvat
  Myyntiassistenttina toimenkuvaasi sisältyvät asiakaspalvelu- ja myyntiä tukevat tehtävät niin puhelimessa kuin myös kirjallisesti, sekä muita vaihtelevia myyntiä, markkinointia ja hallintoa avustavia toimistotyötehtäviä kuten laskutus ja reskontran hoito. Tehtävä on kokopäiväinen ja työaika on arkisin klo 8-16 välillä. Työpaikka sijaitsee Vaasassa. Annamme laajan koulutuksen tehtäviin.

  Odotamme sinulta
  Tehtävässä menestyäksesi toivomme sinulta aikaisempaa työkokemusta myynnistä, asiakaspalvelu- ja toimistotehtävien parista. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin asiakaspalvelulähtöistä, reipasta, toimeen tarttuvaa ja itsenäistä työskentelyotetta sekä innostunutta ja joustavaa asennetta. Et myöskään pelkää ottaa kontaktia asiakkaisiin puhelimitse esimerkiksi sopiaksesi tapaamisia. Hallitset ruotsin- ja englanninkielen. Kokemus Adoben ohjelmista (Photoshop, InDesign) katsotaan eduksi.

  Lisätiedot: Maria Mäkynen, maria.makynen@avalonnordic.com, puh. 020 720 9872

  Lähetä hakemuksesi tehtävään palkkatoivomuksen kera sähköpostitse osoitteeseen maria.makynen@avalonnordic.com viimeistään 21.5.2017.

  USEAMPIA ITSENÄISIÄ EDUSTAJIA

  Uudenmaan, Itä-Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Karjalan, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin alueille.

  Odotamme sinun olevan aktiivinen, palveluhenkinen ja pitkäjänteinen. Sovit asiakastapaamisia, pystyt kartoittamaan asiakkaan tarpeet ja tuot oikeat ratkaisut esille sekä kykenet viemään kaupat päätökseen. Pääasialliset asiakkaat ovat kuluttaja-asiakkaita, maanrakennusurakoitsijoita ja LVI-alan liikkeitä.

  Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja asenteesi on positiivinen. Työskentelet mielelläsi myös alueesi eri sidosryhmien kanssa. Itsenäinen edustajan työ on sinulle entuudestaan tuttua. Etuna tehtävän hoidossa on maarakentamisen, LVI- tai talorakentamisen tekniikan ymmärrys, koulutus tai kokemus.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän saneeraus- ja uudisrakennuskohteiden jätevesijärjestelmien parissa. Käytettävissä sinulla on huippuvalikoima kotimaisia jätevesijärjestelmiä ja niihin liitettäviä palveluja, joilla voidaan ratkaista asiakkaan tarve kohteessa kuin kohteessa.

  Me hoidamme projektijohdon, kohteiden suunnittelun, viranomaisyhteydet ja asennukset. Voit keskittyä oleelliseen; myyntiin / asiakashankintaan ja asiakassuhteiden hoitoon. Koko maan kattava huolto-organisaatiomme täydentää kokonaisuuden. Tyytyväinen asiakas on aina keskiössämme.

  Saat kattavan koulutuksen tehtävään ja hyvän taustatuen. Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Timonen, puh. 020 720 9871. Lähetä hakemuksesi heti osoitteeseen info@avalonnordic.com.