• Suomi
  • Suomenruotsi
  • Svenska
  • English
  • Русский
 • Tietoa

  Täydellinen Avaimet Käteen toimitus Avalon Nordicilta kannattaa, se on helppo ja vaivaton tapa hankkia jätevesijärjestelmä.  Hyödynnä myös kotitalousvähennys, joka nousi v. 2014 alusta 2400€/hlö.  Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4800€.  Hyödynnä tämä etu, laskelman saat aina toimituksen jälkeen automaattisesti meiltä.

  Edullinen Avalon rahoitus mahdollistaa jätevesijärjestelmä investoinnin aikaistamisen, korot voit myös vähentää verotuksessa.

  Täydellinen Avaimet Käteen toimitus kannattaa.

   

  Tiesitkö että…

  ECOLATOR pienpuhdistamot ovat uudistuneet. Se merkitsee vähäistä energiakulutusta, hyviä puhdistustuloksia ja toiminnan luotettavuutta.
  Avalon Nordic tekee myös asetuksen mukaiset jätevesisuunnitelmat ja hakee toimenpideluvan puolestasi sekä suorittaa viranomaismaksut.
  Ecolator 5 puhdistamo on Suomen suosituin puhdistamo. Taloustutkimus Oy:n tekemän puhdistamotutkimuksen (3/2010) mukaan seitsemän kymmenestä valitsi Ecolator panospuhdistamon uudistaessaan jätevesijärjestelmän.
  Ecolator puhdistamon hankkineet asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä puhdistamon toimintaan ja erityisen tyytyväisiä asennus- ja huoltopalveluihin, joista he antoivat arvosanan 9.  (Taloustutkimus Oy 4/2010).  Täydellinen Avaimet Käteen hankinta kannattaa.
  Suomen Ympäristökeskus (SYKE) on testannut Ecolator puhdistamot ja ne ovat läpäisseet vaativat CE-testit. Ecolatorin puhdistusprosessi on Suomalaista kehitystyötä ja ainutlaatuisen luontoystävällisen biologis-kemiallisen prosessinsa ansiosta Ecolator-panospuhdistamo sai SYKE:n vaativissa testeissä huipputulokset. Virallisesti testattu, hyväksytty ja CE-merkitty.
  Avalon BIO maapuhdistamot soveltuvat hyvin tonteille joissa on riittävästi tilaa suodatusalueen rakentamiselle.  Toteutusvaihtoehtoja on useita olosuhteista riippuen. Mitoitamme järjestelmän aina kiinteistön ja olosuhteiden mukaisesti.
  Ecolator 5 puhdistamo – Orgaaninen aine (BOD7) vähenee peräti 97%** – Jätevesiasetuksen vaatimus 80% (*tiukennetun vaatimustason alueet 90%) (**Testattu orgaaninen kuorma BOD7 0,16 kg/vrk)
  Ecolator 5 puhdistamo – Typen (N) poistoprosentti on mahtavat 69% – Jätevesiasetuksen vaatimus on 30% (*tiukennetun vaatimustason alueet 40%)
  Ecolator 5 puhdistamo – Fosforin (P) poistoprosentti on  reilut 87% – Jätevesiasetuksen vaatimus on  70% (*tiukennetun vaatimustason alueet 85%)
  *Kunnilla on alueellisiin erityistarpeisiin perustuen mahdollisuus määritellä tiukennetun vaatimustason alueita, jotka tyypillisesti ovat pohjavesialue, vedenottamo, herkkien ranta-alueiden tai arvokkaiden virkistyskohteiden läheisyys
  Ecolator 5 puhdistamo on vuodesta toiseen puhdistamoiden kestosuosikki ja se soveltuu käytettäväksi kaikkein korkeimman puhdistusvaatimustason kohteissa.  Se on osoittautunut varmatoimiseksi ja niitä on käytössä useita tuhansia ympäri Suomen.
  Avalon Nordic Oy:llä on puhdistamoille oma huolto, joka takaa korkean ammattitaidon ja tarvikkeiden hyvän saatavuuden.  Vuosihuoltoasiakkaana saat tuntuvat alennusedut tarvikkeista ja kemikaaleista.
  Avalon rahoituksella voit aikaistaa jätevesijärjestelmän hankintaa ja maksaa hankinnan joustavasti kuukausierissä. Korot voit vähentää verotuksessa. Luoton myöntää Pohjola Pankki Oyj.
  Kotitalousvähennyksen määrä v. 2014 nousi 2400€/hlö. Puolisot voivat saada kotitalousvähennystä yhteensä 4800€. Hyödynnä kotitalousvähennys!  Vähennyksen määrä lasketaan 50% arvonlisäverollisesta työkorvauksen määrästä ja saatte Avalonilta valmiin laskelman.
  Kaikki Avalon Nordicin tuotteet ja palvelut ovat kotimaisia avainlipputuotteita.