Tilaa maksuton asiantuntijakäynti 050 400 1797

Huolto

Tilaa huolto »

Tilaa kemikaaleja »

Puhdistamohuolto

Tehtaan oma ECOLATOR® PUHDISTAMOHUOLTO toimii kaikkialla Suomessa. Puhdistamohuoltomme piirissä on tuhansia puhdistamoita ja tuotteiden valmistajana voimme taata aina alkuperäiset takuuvaraosat ja joustavan palvelun. Huoltohintamme on kiinteä kaikkialla Suomessa. Emme laskuta kilometrikorvauksia tai ajotunteja. Huoltohenkilökunnallamme on aina kaikki varaosat mukana autossaan joten ei turhia käyntejä ja varaosien odottelua.

VUOSIHUOLTOSOPIMUS puh. 040 827 1440

Kun haluat pitää huolta ECOLATOR puhdistamostasi, niin sovi kanssamme reilu vuosihuoltosopimus. Huoltosopimus sisältää puhdistamon kokonaisvaltaisen huollon kerran vuodessa ja fosforinsaostus kemikaalin 20 litraa lisäyksen. Vuosihuoltoasiakkaana saat aina -15% alennusedun tarvikkeista ja kemikaaleista.

Hinta 390€ sis. alv. Maksaa voit yhdessä tai kahdessa erässä. Kotitalousvähennys verotukseen 140,00€.

KORJAUSHUOLTO puh. 040 827 1440

Mikäli puhdistamoosi tulee häiriö, niin tilaa meiltä korjaushuolto. Huoltohinta on kiinteä sijaitseepa kiinteistösi missä päin Suomea tahansa. Emme laskuta kilometrikorvauksia tai ajotunteja. Huoltohinta sisältää vian korjaukseen 1 tunnin työtä. Varaosa ja lisätunnit laskutetaan lisäksi.

Hinta 278€ sis. alv. Kotitalousvähennys verotukseen 111,20€.

ECOLATOR Lietteen tyhjennysohje
ECOLATOR Laskeutuskoe