Tilaa maksuton asiantuntijakäynti 050 400 1797

Jätevesi

Jätevesi tulee käsitellä aina asianmukaisella tavalla, jotta se ei pääse kuormittamaan pohjavesiä tai muuta lähiympäristöä. Haja-asutusalueilla ja tyypillisillä vapaa-ajanasuntojen sijaintipaikoilla vastuu vesihuollosta kuuluu kiinteistön omistajalle, jolloin hän on vastuussa myös jäteveden puhdistuksesta.

Mutta miten jätevesi kuuluu käsitellä ja millaiset järjestelmät sen toteuttamiseen tarvitaan? Ei huolta, sillä meidän avullamme toteutat juuri omaan kiinteistöösi sopivat ja tehokkaat jätevesijärjestelmät!
Tutustu nyt jäteveden käsittelymenetelmiin, joilla kodin tai mökin jätevesi käsitellään tehokkaasti ympäristöä kuormittamatta:

Panospuhdistamot

Maaperäkäsittelyt

Erillisviemäröinti  

 

Jäteveden puhdistus – näin jätevesi käsitellään tehokkaasti

Jätevesi koostuu kaikesta siitä nesteestä, johon on päässyt haitallisia määriä vieraita aineita, ja jonka ravinteet sellaisenaan aiheuttavat ympäristön rehevöitymistä. Näin ollen puhdistuslaitokseen kytkemättömän kodin tai mökin jätevettä tulee käsitellä riittävän tehokkaasti, jotta pohjavesiä ja vesistöjä ei vahingoiteta.

Tarjoamme tehokkaita jäteveden puhdistus- ja käsittelymenetelmiä

Kaikkien talousjätevesien puhdistukseen on olemassa kolme erilaista käsittelymenetelmää – panospuhdistamot, maaperäkäsittelyt sekä erillisviemäröinti. Epävarmassa tilanteessa kiinteistöllesi parhaiten soveltuva järjestelmä voidaan määritellä asiantuntijamme suorittamalla kiinteistökäynnillä. Käynnin aikana saat myös kattavan hinta-arvion järjestelmän toteutuksen kuluista.

Autamme sinua valitsemaan juuri oikean jätevesien puhdistusjärjestelmän

Jos siis olet epävarma, miten kiinteistösi jätevesi tulee käsitellä tai jäteveden puhdistus hoitaa, ota meihin yhteyttä tai tilaa suoraan asiantuntijan kiinteistökäynti täysin maksutta ja sitoumuksetta!

Tilaa nyt maksuton käynti asiantuntijaltamme >>