fbpx
Tilaa maksuton asiantuntijakäynti 050 400 1797

Jätevesi

Jätevesi tulee käsitellä aina asianmukaisella tavalla, jotta se ei pääse kuormittamaan pohjavesiä tai muuta lähiympäristöä. Haja-asutusalueilla ja tyypillisillä vapaa-ajanasuntojen sijaintipaikoilla vastuu vesihuollosta kuuluu kiinteistön omistajalle, jolloin hän on vastuussa myös jäteveden puhdistuksesta.

Mutta miten jätevesi kuuluu käsitellä ja millaisia järjestelmiä sen toteuttamiseen tarvitaan? Ei huolta, sillä meidän avullamme toteutat juuri omaan kiinteistöösi sopivan ja tehokkaan jäteveden puhdistusjärjestelmän!
Tutustu nyt jäteveden käsittelymenetelmiin, joilla kodin tai mökin jätevesi käsitellään tehokkaasti ympäristöä kuormittamatta:

Panospuhdistamot

Maaperäkäsittelyt

Erillisviemäröinti  

 

Jäteveden puhdistus – näin jätevesi käsitellään tehokkaasti

Jätevesi koostuu kaikesta siitä nesteestä, johon on päässyt haitallisia määriä vieraita aineita, ja jonka ravinteet sellaisenaan aiheuttavat ympäristön rehevöitymistä. Näin ollen puhdistuslaitokseen kytkemättömän kodin tai mökin jätevesi tulee käsitellä riittävän tehokkaasti, jotta pohjavesiä ja vesistöjä ei vahingoiteta.

Autamme sinua tarjoamalla tehokkaita jäteveden puhdistus- ja käsittelymenetelmiä

Kaikkien talousjätevesien puhdistukseen on olemassa kolme erilaista käsittelymenetelmää – panospuhdistamot, maaperäkäsittelyt sekä erillisviemäröinti. Epävarmassa tilanteessa kiinteistöllesi parhaiten soveltuva järjestelmä voidaan määritellä asiantuntijamme suorittamalla kiinteistökäynnillä. Käynnin aikana saat myös kattavan hinta-arvion järjestelmän toteutuksen kuluista.

Jos siis olet epävarma, miten kiinteistösi jäteveden puhdistus kannattaisi hoitaa, ota meihin yhteyttä tai tilaa suoraan asiantuntijan kiinteistökäynti täysin maksutta ja sitoumuksetta!

Tilaa nyt maksuton käynti asiantuntijaltamme >>