Tilaa maksuton asiantuntijakäynti 050 400 1797

Jätevesijärjestelmät

Jätevesijärjestelmät kannattaa rakentaa aina jäteveden käsittelyyn erikoistuneen asiantuntijan avulla. Jätevesien käsittelyyn kun on olemassa useita erilaisia ratkaisuja. Esimerkiksi talousjätevesien puhdistukseen on valittavissa kolme erilaista menetelmää. Oikea menetelmä ja sen toteuttava järjestelmä valitaan sen mukaan, millaiseen kiinteistöön ja käyttötarpeeseen järjestelmä tulee. Sopivin jätevesijärjestelmä valitaan lopulta asiantuntijan suorittaman kiinteistökäynnin pohjalta laaditun jätevesisuunnitelman perusteella.

Jätevesijärjestelmän käsittelymenetelmiin voit tutustua tästä

Panospuhdistamot

Maaperäkäsittelyt

Erillisviemäröinti  

Kutsu asiantuntijamme auttamaan valinnassa

Sopivin menetelmä ja jätevesijärjestelmän hinta selviävät maksuttomalla asiantuntijakäynnillä.

Kiinteistökäynti on hyvä ja turvallinen tapa aloittaa jätevesijärjestelmän valinta. Asiantuntijaltamme saat valistuneen tiedon kiinteistössäsi käytettäväksi soveltuvista jätevesien käsittelymenetelmistä. Käynnin päätteeksi saat maksuttoman kustannusarvion, ilman sitoumuksia.

Tilaa maksuton käynti

 

Jätevesijärjestelmä haja asutusalueella

Kun tarvitset jätevesijärjestelmää haja asutusalueella, käänny meidän puoleemme. Voimme auttaa sinua niin laadukkaan ja tehokkaan, kuin myös järkevän hintaisen järjestelmän suunnittelussa sekä toteutuksessa. Asiantuntijamme tuntevat myös ajantasaisen jätevesilainsäädännön, jonka mukaisesti rakennamme koko puhdistusjärjestelmän juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Olipa haja asutusalueella sijaitseva kiinteistösi sitten omakotitalo tai vapaa-ajan asunto, jätevesijärjestelmien suunnittelijan avulla toteutat jäteveden käsittelyn aina kustannustehokkaasti ja ympäristöä säästäen.

 

Tehokas jäteveden puhdistusjärjestelmä nostaa kiinteistösi arvoa

Laadukkaisiin jäteveden puhdistusjärjestelmiin satsaaminen voi hetkellisesti kirpaista. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että sijoituksesi toimivan järjestelmän rakentamiseksi ei suojele ainoastaan lähiympäristöä, vaan kasvattaa myös oman kiinteistösi arvoa. Samalla kun kaivo- ja lähivedet pysyvät puhtaana, terveysriskit sekä hajuhaitat pienenevät. Ja kuten mitä tahansa hyvää sijoitusta, voidaan myös jätevesijärjestelmää pitää puhtaasti tulevaisuuden pääomana – nimittäin sen avulla kiinteistösi jälleenmyyntiarvo nousee ja usein jopa myyntiaika lyhenee. Järjestelmien uusimisesta saat myös kotitalousvähennyksen, joka pienentää asennuksen aiheuttamia kustannuksia huomattavasti.

 

Jätevesilainsäädäntö

Jätevesilainsäädäntö perustuu pitkälti ympäristösuojelulakiin ja jätevesiasetukseen, mutta jätevesijärjestelmät ja varsinkin jäteveden käsittely raamittuvat osaksi myös maankäyttö-, rakennus-, jäte-, terveydensuojelu-, vesihuolto- sekä lannoitevalmistelain määrittämissä puitteissa. Lisäksi kunnat tarkentavat omalta osaltaan valtakunnallisia asetuksia sekä lakipykäliä. Näin ollen ei ole yksinkertaista sanoa, mitkä asiat juuri sinun tulee omalla paikkakunnallasi ottaa huomioon jäteveden käsittelyssä. Jätevesilainsäädäntö muuttuu myös usein, minkä vuoksi sinun kannattaa aina aluksi konsultoida jätevesiasetuksiin sekä -puhdistukseen erikoistuneita asiantuntijoita kaikissa jätevesiä koskevissa asioissa. Konsultaatio ja kotikäynti ovat meillä aina maksuttomat, joten varaa sinäkin aikasi jo tänään!

Ota meihin yhteyttä