Tilaa maksuton asiantuntijakäynti 050 400 1797

Tarjoukset

 

MAKSUTON TARVEKARTOITUS KIINTEISTÖLLÄSI

  • Pyydä asiantuntijamme kartoittamaan, mikä jätevesien käsittelymenetelmä soveltuu parhaiten kiinteistösi olosuhteisiin ja tarpeeseen. Asiantuntijakäynti on maksuton ja siihen on hyvä varata aikaa noin 1 – 2 tuntia. Kartoituksen voit tilata tästä tai puhelimitse numerosta 050 400 1797 / 020 720 9870

MAKSUTON KIINTEISTÖKÄYNTI TÄSTÄ

 

 

Jätevesijärjestelmän hankkiminen on nyt vaivatonta ja turvallista. Valitset sinulle parhaiten sopivan toimituskokonaisuuden:
– Tuotetoimitus
– Tuotetoimitus ja täydellinen jätevesisuunnitelma ja toimenpideluvan haku
– Tuote asennettuna -toimitus
– Avaimet Käteen -toimitus – Täydellinen toimituskokonaisuus

Eri toimituskokonaisuudet sopivat hyvin uudisrakentajalle kuin myös vanhaa jätevesijärjestelmää uudistavalle.  Vaivaton ja turvallinen hankinta suoraan valmistajalta.  Yksi sopimus – Yksi vastuunkantaja – Avaimet Käteen palvelu.

 

TOIMINTAMME COVID-19 EPIDEMIAN POIKKEUSTILAN AIKANA

Toimimme vastuullisesti myös vakavan Covid-19 epidemian aikana. Noudatamme THL:n ohjeita ja suosituksia ja kaikki yhtiömme toiminnot toimivat niin normaalisti kuin se on mahdollista. Kiinteistöllä tapahtuvat kartoitus- ja suunnittelukäynnit sekä puhdistamoiden huoltotyöt suoritamme ilman lähikontaktia ja siten, että kiinteistön omistajan ei tarvitse olla läsnä työtä tehtäessä. Tuotteiden toimitukset ja asennukset jatkuvat normaalisti.

Nykyvaatimukset täyttävä jätevesien käsittelyjärjestelmä on osa kiinteistösi hyvää talotekniikkaa puhtaan veden ja lämmitysjärjestelmän rinnalla. Haluamme turvata sen toiminnan myös poikkeustilan aikana.