Tilaa maksuton asiantuntijakäynti 050 400 1797

Jätevesi

 • Erillisviemäröinti

  Erillisviemäröinti

  Avalon Bio erillisviemäröinti on kokonaisuus, jolla toteutuu helposti sekä omakotitalon että kesämökin viemäröinti kaikille talousjätevesille.


  Mitä tarkoittaa erillisviemäröinti?


  Eroteltu viemäröinti koostuu aina umpisäiliöstä ja pesuvesien käsittelyjärjestelmästä. Erillisviemäröinnin avulla WC-huuhteluvedet johdetaan omalla viemäriputkella umpisäiliöön ja pesuvedet johdetaan omalla viemäriputkella omaan käsittelyjärjestelmään. Jätevesien erottelu tällä tavalla tekee vesien käsittelystä yksinkertaisesti tehokkaampaa, kun hyvin likaisia wc:n vesiä ja puhtaampia pesuvesiä ei sekoiteta toisiinsa. Eroteltuna biologinen wc-jäte on myös mahdollista kuivattaa ja käyttää ravinteikkaana kasvilannoitteena.

  Erillisviemäröinti soveltuu hyvin niin omakotitaloihin, kuin myös vapaa-ajanasunnoille. Se on hyvä menetelmä herkillä ranta- ja pohjavesialueilla.


  Laske viemäröinnin hinta tilaamalla hinnastomme


  Selvitä itsellesi sopivan erillisviemäröinnin hinta tilaamalla hinnastomme. Autamme mielellämme oikean viemäröinnin valitsemisessa ja käyttöönotossa – ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Tilaa hinnasto

  Ota yhteyttä ja kysy lisää
 • AVALON BIO 5 Erillisviemäröinti imeytysputkistolla

  Lue Lisää
 • AVALON BIO 5 Erillisviemäröinti putkisuodattamolla

  Lue Lisää
 • AVALON BIO 5 Erillisviemäröinti kasettisuodattamolla

  Lue Lisää
 • Maaperäkäsittelyt

  Maaperäkäsittelyt

  Maaperäkäsittelyt luonnonmukaisesti ilman kemikaaleja ja sähkönkulutusta.

  Kaikille talousjätevesille

  Avalon Bio Maapuhdistamoita on kolmea eri tyyppiä ja niillä voidaan käsitellä kaikki talousjätevedet:

  • Maasuodattamo kaseteilla

  • Maasuodattamo putkilla

  • Maaimeyttämö


  Kaikki maapuhdistamot ovat yksinkertaisia luonnonmukaisia biologiseen käsittelyyn perustuvia menetelmiä, jotka eivät tarvitse sähköä tai kemikaalia. Tarvittaessa fosforinpoistoa voidaan tehostaa kemikaalilla. Kaikki Avalon Bio tuotteet näet sivun lopusta.

  Maasuodatuksessa jätevedet suodatetaan maasuodatuskentän avulla. Maasuodatuskenttä soveltuu asennettavaksi kaikille maalaaduille. Maasuodattamo koostuu saostussäiliöstä ja maasuodatuskentästä. Kiinteistöstä tulevan viemärin ja maasuodattamon poistoviemärin purkupaikan välinen korkeusero useimmiten määrittelee suodattamon ja järjestelmän kokonaisrakenteen.

  Avalon Bio maasuodattamo kaseteilla on nykyaikainen pieneen pinta-alaan asennettava maasuodattamo, jonka tärkeimmät osat ovat 3-osastoinen saostussäiliö sekä suodatuskasettipaketti tarvikkeineen. Se tarvitsee vain noin 1/3 perinteisen suodattamon tarvitsemasta pinta-alasta. Sen ainutlaatuinen jakokasetti jakaa veden suodatuskenttään tasaisesti ja biologia saa hyvät edellytykset toimia.

  Avalon Bio maasuodattamo putkilla on perinteinen maasuodatuspaketti, jossa on 3-osastoinen saostussäiliö imeytysputkilla ja kokoomaputkistopaketti. Sillä rakennetaan noin 50 m2 suuruinen maasuodatuskenttä.

  Avalon Bio maaimeyttämö on perinteinen imeytysputkistopaketti joka sisältää 3-osastoisen saostussäiliön imeytysputkineen ja tarvikkeineen, jolla rakennetaan noin 50 m2 suuruinen imeytyskenttä. Käyttö vaatii vettä läpäisevän maaperän ja suotuisat olosuhteet pohjavesien suhteen.

  Tilaa hinnasto
 • AVALON BIO 5 Maaimeyttämö putkilla

  Lue Lisää
 • AVALON BIO 5 Maasuodattamo putkilla

  Lue Lisää
 • AVALON BIO 10 Maasuodattamo kaseteilla

  Lue Lisää
 • AVALON BIO 7 Maasuodattamo kaseteilla

  Lue Lisää
 • AVALON BIO 5 Maasuodattamo kaseteilla

  Lue Lisää
 • Panospuhdistamot

  Panospuhdistamot

  ECOLATOR ® PANOSPUHDISTAMO

  Kaikille talousjätevesille

  Ecolator panospuhdistamot puhdistavat tehokkaasti kaikki talousjätevedet. Monipuolisten asennusmahdollisuuksien ansiosta panospuhdistamo soveltuu erinomaisesti niin saneeraus kuin myös uudisrakennuskohteisiin. Ecolator-puhdistamo on virallisesti testattu ja CE-merkitty, laadukas kotimainen Avainlipputuote.

  Panospuhdistamot voidaan kytkeä myös erittäin syvällä maan alla olevaan viemäriin. Ecolatorin ainutlaatuinen kaksiosainen rakenne mahdollistaa sen joustavan sijoittelun myös vaativilla tonteilla ja paikoissa, joissa putkistot sanelevat puhdistamon sijoittelun.

  Ecolator panospuhdistamot ovat toimintavarmoja, kuormitusvaihteluita erittäin hyvin sietäviä, Pohjolan vaativiin olosuhteisiin kehitettyjä puhdistamoita. Kestosuosikin asema ja yli 6000 asennettua puhdistamoa kaikkialla Suomessa on merkki sen luotettavuudesta. Asennus sujuu nopeasti ja se menee pieneen tilaan.

  Panospuhdistamot valmistetaan kapasiteetiltaan neljässä eri kokoluokassa. Sopiva koko löytyy helposti erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin.

  Ecolator-esite Tilaa hinnasto
 • Ecolator MAX 25 Panospuhdistamo

  Lue Lisää
 • Ecolator MAX 20 Panospuhdistamo

  Lue Lisää
 • Ecolator 10 Panospuhdistamo

  Lue Lisää
 • jätevesijärjestelmä

  Ecolator 5 Panospuhdistamo

  Lue Lisää