Tilaa maksuton asiantuntijakäynti 050 400 1797

Panospuhdistamot

ECOLATOR ® PANOSPUHDISTAMO

Kaikille talousjätevesille

Ecolator panospuhdistamot puhdistavat tehokkaasti kaikki talousjätevedet. Monipuolisten asennusmahdollisuuksien ansiosta panospuhdistamo soveltuu erinomaisesti niin saneeraus kuin myös uudisrakennuskohteisiin. Ecolator-puhdistamo on virallisesti testattu ja CE-merkitty, laadukas kotimainen Avainlipputuote.

Panospuhdistamot voidaan kytkeä myös erittäin syvällä maan alla olevaan viemäriin. Ecolatorin ainutlaatuinen kaksiosainen rakenne mahdollistaa sen joustavan sijoittelun myös vaativilla tonteilla ja paikoissa, joissa putkistot sanelevat puhdistamon sijoittelun.

Ecolator panospuhdistamot ovat toimintavarmoja, kuormitusvaihteluita erittäin hyvin sietäviä, Pohjolan vaativiin olosuhteisiin kehitettyjä puhdistamoita. Kestosuosikin asema ja yli 6000 asennettua puhdistamoa kaikkialla Suomessa on merkki sen luotettavuudesta. Asennus sujuu nopeasti ja se menee pieneen tilaan.

Panospuhdistamot valmistetaan kapasiteetiltaan neljässä eri kokoluokassa. Sopiva koko löytyy helposti erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin.

Ecolator-esite Tilaa hinnasto